Obeležen je jubilej 15 godina od osnivanja „FICE Srbija“

25. aprila 2018. u prepunoj konferencijskoj dvorani Hotela „PALAS“ u Beogradu, obeležen je jubilej, 15 godina od osnivanja Udruženja za podršku deci i porodici „FICE Srbija“.
Predstavnici 30 kolektivnih članica, kao i partneri i saradnici Udruženja iz Srbije i inostranstva upoznati su sa ključnim aktivnostima i projektima, sa akcentom na poslednjih pet godina, koje je prezentovala predsednica udruženja Željka Burgund.
Uvodničari, Martine Tobe iz Holandije, Katlin Brašić iz UNICEF-a, Vesna Mraković -Jokanović iz Fondacije Dečija sela Srbija, Ljubiša Jovanović ispred Centra“ Zvečanska“ i Tamara Borisavljević u ime Programa „PRIDE“ predstavili su skupu svoju perspektivu saradnje sa Udruženjem u proteklom periodu.
Program se završio Godišnjom skupštinom Udruženja, a popodne istog dana počeo je dvodnevni program obuke „Primenjene tehnike sistemske porodične terapije-POSTAVKA PORODICE-DUPLO“koju je izvela holandska trenerica Karin Zanin-van Veenendaal, uz prevod Dijane Janović, tumača za holandski.
Svečanost povodom jubileja, skupština i sam trening visoko su ocenjeni od strane prisutnih, po izboru tema koje su nudili i kvalietu edukacije, a posebnu, umetnićku notu i vizuelni identitet im je dao umetnik i humanista Živko Popovski Cvetin iz Makedonije, koji je svoje likovne radove , na temu cveća, poklonio svim prisutnima.
Njegove likovne kreacije iskorišćene su uz njegovu saglasnost za dizajnirare materijala povodom jubijeja i ovom prilikom mu se zahvaljujemo na tome.

slika_vest_1

You may also like...